IV. Sastanak FORUM-a za voće i povrće
20 Srp 2017

Dana  19.07.2017.godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora HIPod u poslovnoj zoni Zvirići kod Ljubuškog, s početkom u 11:00 sati je održan IV. Sastanak FORUM-a za voće i povrće.

Prezentirane kreditne linije Razvojne banke FBiH
19 Srp 2017

Jedan od ciljeva poslovanja Razvojne banke Federacije BiH jeste poticati sistemski, održiv i ravnomjeran gospodarski i društveni razvoj Federacije, rekao je Dalibor Milinković, izvršni direktor za projekte i razvitak Razvojne banke FBiH koji je sinoć u Ljubuškom prezentirao povoljne kredite za poduzetnike.

Pozivnica na predstavljanje Kreditnih linija Razvojne banke FBiH u Ljubuškom
14 Srp 2017

Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine, Općina Ljubuški i JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG, organiziraju predstavljanje Kreditnih linija koje nudi Razvojna banka Federacije BiH.

II TRENING O PRINCIPIMA UPRAVLJANJA DESTINACIJOM
26 Svi 2017

PREPOZNAVANJE POTENCIJALA, UPOZNAVANJE SA OČEKIVANJIMA POSJETITELJA I STANDARDIMA TURISTIČKIH USLUGA

U razdoblju od 18. - 21.05.2017.godine na Agroturizmu Marića Gaj  u Grudama je održan 3-dnevna trening - radionica , u organizaciji JU Razvojne agencije –HERAG i partnera,  u sklopu projekta Tematske rute Srednjovjekovne Hercegove zemlje -Tema Srednji vijek.
Na radionici je sudjelovalo 20-etak ugostiteljskih djelatnika, vodiča, članova seoskih domaćinstava te projektni tim.

Održan treći sastanak FORUM-a za voće i povrće u Ljubuškom
10 Svi 2017

U Poduzetničkom inkubatoru HiPod u Zvirićima kod Ljubuškog danas je održan treći sastanak FORUM-a za voće i povrće gdje se razgovaralo o više tema.

FOTO: Održan Start-up dan “Kreni”
05 Svi 2017

Start-up dan “Kreni” održan je danas u Poduzetničkom inkubatoru, Poslovnoj zoni Zvirići u Ljubuškom. Bila je to jednodnevna aktivnost koja je  okupila vodeće sudionike iz različitih područja društveno odgovornog poslovanja, ali i poduzetnike, inovatore, kreativce, lidere i poslovne entuzijaste u raznim poslovnim kategorijama.

Javni natječaj – Grant sredstva 2017.
17 Ožu 2017

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisuje Javni natječaj za odabir korisnika grant sredstava tekućih transfera za 2017. godinu

Održan drugi sastanak FORUM-a
03 Velj 2017

U suradnji između JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG,  EU ProLocal - zajednički program Europske Unije i Njemačke Vlade za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u Bosni i Hercegovini, održan je drugi sastanak FORUM-a za sektor voća i povrća sa naglaskom na jačanje lanca vrijednosti mladog krumpira. 

Sastanak između P.Z. Plodovi zemlje i CERD iz Banja Luke
18 Sij 2017

U petak je prostorijama Javne Ustanove Razvojne agencije ŽZH- HERAG u Poduzetničkom Inkubatoru HiPod bio upriličen sastanak između proizvođača mladog krumpira, članova P.Z. Plodovi zemlje iz Ljubuškog, te predstavnika nevladine organizacije CERD iz Banja Luke. Organizator sastanka je zajednički program Europske unije i Njemačke Vlade za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH -EU ProLocal kojeg sprovodi GIZ.

Asfaltiran put prema Kuli hercega Stjepana
22 Pro 2016

Završeni radovi na asfaltiranju puta prema kuli Hercega Stjepana u sklopu prekogranične suradnje Bosne i Hercegovine i Crne Gore i Projekta Tematske rute srednjovjekovne Hercegove zemlje, tema „Srednji Vijek“.

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje, 88240, BiH
info@herag.ba 
Tel:+38739/681-631 
Fax:+38739/681-631