Logo
Ispiši ovu stranicu

Forumi za traženje partnera

Forumi za traženje partnera Forumi za traženje partnera

Zajedničko tehničko tajništvo IPA CBC programa CRO-BiH u suradnji/saradnji s Programskim Operativnim strukturama (Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, u  Republici Hrvatskoj i Direkcija za europske integracije u Bosni i Hercegovini) organizira tri Foruma za traženje partnera kao dio priprema za Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Datum Mjesto Adresa Krajnji rok za registraciju Osoba za kontakt
18.06.2010. Neum Hotel “Sunce”, Kralja Tomislava b.b. 88390 Neum,
Bosnia and Herzegovina
14.06.2010. Emica Mušić,
+387 36 580 820, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
30.06.2010. Plitvička jezera Hotel “Jezero”, Nacionalni park Plitvička jezera, 53231 Plitvička jezera, Croatia 25.06.2010. Gordana Poznanović
+ 385 1 639 1983, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
07.09.2010. Brčko Grand hotel “Posavina”, Trg Mladih 4, 76100 Brčko, Bosnia and Herzegovina 03.09.2010. Sarić Dragan
+387 51 213 276
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primarni cilj Foruma za traženje partnera jest potaknuti izgradnju prekograničnih partnerstava pružanjem prilike potencijalnih prijavitelja da uspostave izravne prekogranične kontakte kako bi mogli razmijeniti projektne ideje i stvoriti preduvjete za buduću suradnju/saradnju na pripremi i provedbi projektnih prijedloga.

Forumi za traženje partnera imat će isti sadržaj na sve tri lokacije (vidi tablicu gore). Lokacije su pažljivo odabrane kako bi se što je moguće bolje obuhvatilo Programsko područje te su otvorene za potencijalne partnere na projektima iz obje države.

Potencijalni prijavitelji projektnih prijedloga s obje strane granice se potiču da prisustvuju na za njih geografski najprikladnijoj lokaciji. Kako bi se osiguralo ostvarenje planiranih ciljeva Foruma molimo vas da koristite on-line obrazac za prijavu poštujući navedene rokove.

Svi potencijalni prijavitelji/aplikanti se savjetuju da prije samih foruma posjete stranicu www.cbc-cro-bih.net te izvrše registraciju, kao i objavu projektnih ideja, kako bi na taj način omogućili većem broju potencijalnih partnera da saznaju koje aktivnosti planiraju te da ih ukoliko imaju slične projektne ideje kontaktiraju.

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG