Logo
Ispiši ovu stranicu

FOTO: Održan Start-up dan “Kreni”

FOTO: Održan Start-up dan “Kreni” FOTO: Održan Start-up dan “Kreni”

Start-up dan “Kreni” održan je danas u Poduzetničkom inkubatoru, Poslovnoj zoni Zvirići u Ljubuškom. Bila je to jednodnevna aktivnost koja je  okupila vodeće sudionike iz različitih područja društveno odgovornog poslovanja, ali i poduzetnike, inovatore, kreativce, lidere i poslovne entuzijaste u raznim poslovnim kategorijama.

Svrha je projekta povećanje demokratskog i direktnog sudjelovanja građana Bosne i Hercegovine u lokalnoj upravi, jačanje odgovornosti općinskih vlasti i poboljšanje infrastrukture i usluga na razini mjesnih zajednica.

Sudionici ovog projekta bili su iz Ljubuškog, Jablanice, Nevesinja i Ljubinja i imali su priliku predstaviti svoje ideje iz različitih oblasti koje imaju komponentu društvene odgovornosti kako bi pomogli svojoj zajednici.

Start-up dan samo je jedna od aktivnosti u okviru projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” koji predstavlja zajednički projekt vlada Švicarske i Švedske u vrijednosti od 14,5 milijuna KM, a provodi ga Razvojni program Ujedinjenih nacija – UNDP BiH. Nakon Ljubuškog, start-up dan će se održati u Bijeljini i Banjoj Luci.

herag-inkubator-1.jpg herag-inkubator-2.jpg herag-inkubator-3.jpg

herag-inkubator-4.jpg herag-inkubator-5.jpg herag-inkubator-6.jpg

herag-inkubator.jpg inkubator.jpg
 
 
Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG