Logo
Ispiši ovu stranicu

Održana radionica u Posušju u sklopu projekta HOME GROWN BUSINESS

ODRŽANA RADIONICA U POSUŠJU U SKLOPU PROJEKTA HOME GROWN BUSINESS ODRŽANA RADIONICA U POSUŠJU U SKLOPU PROJEKTA HOME GROWN BUSINESS

Javna ustanova Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG je, u suradnji sa partnerima na projektu Home grown business, organizirala radionicu povodom pripreme poslovnog plana i uluga poduzetničkog inkubatora.

Radionica je održana 22.08.2014. godine u prostorijama restorana Astoria s početkom u 13:00 sati.
Ravnatelj Razvojne agencije gdin. Ivan Jelčić pozdravio je sve nazočne i zahvalio svima na dolasku s nadom da će radionica biti što upješnija.
Stručnjaci angažirani na projektu za izradu analize stanja na tržištu, budućih usluga inkubatora i poslovnog plana inkubatora održali su prezentaciju kako bi sve upoznali sa dosadašnjim aktivnostima koje su poduzete za izradu Nacrta navedenih dokumenata.
Važno je naglasiti da se kroz projekt Home grown business planiraju angažirati mentori koji će na terenu i u poduzetničkom inkubatoru pružati usluge poduzetnicima. Mentori će proći kroz obuke sa angažiranim stručnjacima za treninge te će po završetku treninga uspješni mentori biti i certificirani. Svi zainteresirani potencijalni mentori mogu se javiti za više informacija na broj telefona: 00387 (0) 39 681 631 te na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Posjećenost na radionici je bila izuzetno dobra, te je kao takva uvelike pridonijela za daljni rad na projektu. Na radionici su sudjelovali i angžairani stručnjaci za evaluacije čiji je jedan od zadataka također i provjera svih gore navedenih dokumenata. Radionice ovog karaktera će se također održati i u ostalim Općinama kako bi se što šira javnost upoznala sa budućim uslugama koje će pružati poduzetnički inkubator.

herag.jpg herag1.jpg herag2.jpg

herag3.jpg herag4.jpg

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG