Logo
Ispiši ovu stranicu

Održana druga radionica u Širokom Brijegu u sklopu projekta Home grown business

Održana druga radionica u Širokom Brijegu u sklopu projekta Home grown business Održana druga radionica u Širokom Brijegu u sklopu projekta Home grown business

Javna ustanova Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG je, u suradnji sa partnerima na projektu Home grown business, organizirala drugu radionicu povodom pripreme poslovnog plana, uluga poduzetničkog inkubatora te povezivanja poticaja za poduzetništvo. Radionica je održana 19.09.2014. godine u prostorijama restorana „Lavanda“ s početkom u 11:00 sati.

Na samom početku radionice ravnatelj Razvojne agencije ŽZH – HERAG gdin. Ivan Jelčić upoznao je sve nazočne sa dosad izvršenim projektnim aktivnostima te važnosti organizacije ovog oblika radionica kako bi se što šira javnost upoznala sa najvažnijim aktivnostima projekta. Također je naglasio i da Razvojna agencija raznim posjetama institucijama pokušava povezati postojeće poticaje za poduzetnike te osigurati što bolju održivost poduzetničkog inkubatora i nakon završetka samog projekta.

Gdin. Jurij Kobal, angažirani stručnjak za studiju, poslovni plan i dizajniranje usluga poduzetničkog inkubatora održao je prezentaciju putem koje je nazočnima detaljnije objasnio uloge budućih animatora/mentora, potencijalne usluge koje će se pružati u inkubatoru i na terenu te buduća sredstva koja će biti dostupna iz Fonda za MSP.

Kao i dosada želimo naglasiti da se kroz projekt Home grown business planiraju angažirati animatori i mentori koji će na terenu i u poduzetničkom inkubatoru pružati usluge poduzetnicima. Animatori i mentori će proći kroz obuke sa angažiranim stručnjacima za treninge te će po završetku treninga uspješni animatori i mentori biti i certificirani. Svi zainteresirani potencijalni animatori i mentori mogu se javiti za više informacija na broj telefona: 00387 (0) 39 681 631 te na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

herag-radionica2.JPG herag-radionica21.JPG

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG