Logo
Ispiši ovu stranicu

Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga za korištenje sredstava CHALLENGE FONDA.

Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga za korištenje sredstava CHALLENGE FONDA.

Ukoliko ste poduzetni i inovativni, prepoznajete mogućnosti i prilike za razvoj novih proizvoda, usluga ili unapređenje postojećih procesa, kojima možete unaprijediti svoje poslovanje ili omogućiti pristup širim društvenim skupinama, onda Challenge fond predstavlja pravog partnera za suradnju i podršku u realizaciji vaših inovativnih ideja.

Iznosi sredstava iz Challenge fonda koji mogu biti dodijeljeni prihvatljivim korisnicima:
- za Startupe koji su registrirani najmanje 6 mjeseci i ne starije od 2 godine do dana objave ovog poziva (07.11.2018. godine), maksimalan iznos granta je 10.000 EUR
- za poslovne subjekte starije od 24 mjeseca, maksimalan iznos granta je 30.000 EUR
Aplikanti moraju osigurati minimalno vlastito sudjelovanje od 50% ukupne vrijednosti predloženog projekta. Period implementacije projekta ne može trajati duže od 12 mjeseci.
Sve predložene prijave biti će ocijenjene u skladu sa tri osnovna kriterija:
1. Inovativnost poslovne ideje
2. Izvodljivost i održivost poslovne ideje
3. Društvena korist
Aplikacije na ovaj javni poziv moraju biti podnesene u elektronskoj formi, a rok za podnošenje aplikacija je 17. prosinac 2018. godine, do 24:00 sata.
Više informacija o načinu i smjernicama za apliciranje možete preuzeti na službenoj web stranici Challenge to Change programa https://c2c.ba
Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to Change koji financijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju/Sida/, a provode ga, kroz četiri godine, Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG