Logo
Ispiši ovu stranicu

JU RAZVOJNA AGENCIJA ŽZH-HERAG SUDJELOVALA JE NA 22. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA MOSTAR 2019

JU RAZVOJNA AGENCIJA ŽZH-HERAG SUDJELOVALA  JE NA 22. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA MOSTAR 2019

U sklopu zajedničkog štanda Županije Zapadnohercegovačke na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar,koji se održao u periodu od 9. travnja do 13. Travnja 2019. godine sudjelovala je i JU Razvojna agencija ŽZH-HERAG.

Svi koji su posjetili štand Županije Zapanohercegovačke imali su priliku doživjeti ovu županiju kao iznimno atraktivnu i konkurentnu  turističku destinaciju putujući pomoću VR tehnologije kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u županiji, kao što su Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju, Peć Mlini u Grudama.

Županija Zapadnohercegovačka ujedno je dobila nagradu za najuspješniji sajmski nastup u Mostaru. Plaketa je svečano uručena premijeru  Županije Zapadnohercegovačke Zdenku Ćosiću  rekavši  „ Jedan moderan pristup prezentaciji i promociji naših potencijala ostavio je traga na ovom sajmu i želim vjerovati da smo zasluženo dobili priznanje za najuspješnije predstavljanje na sajmu “.

Ivan Jurilj, ravnatelj ureda za Europske integracije Vlade ŽZH-a je dodao kako su ove godine koristeći najmodernije tehnologije uistinu napravili iskorak u načinu predstavljanja županije.

Ravnatelj  JU Razvojne agencije ŽZH-HERAG, Radoslav Luburić pojasnio je kako je HERAG  sudjelovao u opremi štanda izradom brojnih promotivnih materijala. „Radili smo brošure za sve općine, u suradnji s JU Parkovi d.o.o. Ljubuški radili smo promotivne materijale za Vodopad Kravicu, Kulu Herceg Stjepana i rimski logor na Gračinama, a sve s ciljem da bismo poboljšali imidž ŽZH kako za domaće tako i strane investitore.

MSG2019_1.jpg MSG2019_2.jpg MSG2019_3.jpg

MSG2019_6.jpg

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG