Posušje

Investirajte u Općinu Posušje

Poštovani investitori, Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam investicijsku brošuru o prednostima investiranja u Općinu Posušje.

Općina Posušje prepoznala je važnost stvaranja povoljnog poslovnog okruženja kao jednog od osnovnih preduvjeta za privlačenje investitora. Investitorima u našu općinu nudimo prijateljsko poslovno okruženje i izvrsne uvjete poslovanja, koji su neophodni za pružanje usluga i proizvodnju konkurentnih proizvoda na domaćem i stranim tržištima.

Predanost tom cilju već su prepoznali brojni domaći i strani investitori, koji niz godina uspješno posluju na području naše Općine.

posusje brosura HRV
Investicijska brošura Općine Posušje

Naš cilj je kontinuirana briga o svakom investitoru. Pozivam Vas stoga da nam se obratite s punim povjerenjem, kako bismo Vaš investicijski projekt zajedno učinili još uspješnijim. Tu smo radi Vas!


Dobro došli u općinu Posušje!

Načelnik općine Posušje

Branko BagoViše u ovoj kategoriji: « Investirajte u Općinu Grude

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631