Novosti

Predstavljen projekt izgradnje Poslovnog inkubatora u ŽZH

Predstavljen projekt izgradnje Poslovnog inkubatora u ZHK Predstavljen projekt izgradnje Poslovnog inkubatora u ZHK

Ministar Halimović i sekretar Bejić danas su u sjedištu Ministarstva primili u radnu posjetu Ivana Jelčića, direktora Razvojne agencije Zapadno-hercegovačkog kantona (HERAG) i Jutrij Kobal (Slovenija), ekspert za izradu biznis planova, koji su ovom prilikom menadžmentu Ministarstva prezentirali projekt Home grown business.

Home grown business je projekt izgradnje Poslovnog inkubatora, u Poslovnoj zoni Zvirići, koji bi trebao pružati usluge novim poduzetnicima, odnosno onim poduzećima koja su tek osnovana ili su osnovani u zadnjih godinu dana, izgraditi usluge poslovne podrške u ZHŽ, ojačati mreže privredne saradnje između poduzetnika, te poboljšati saradnju između malog i srednjeg poduzetništva.

Došli smo u radnu posjetu Ministarstvu s ciljem da menadžmentu Ministarstva predstavimo razvojnu agenciju HERAG i upoznamo ih sa svojim radom i ciljevima ali i da vidimo koje sve vidove pomoći daje ovo ministarstvo za razvoj poslovnih inkubatora, ali i pomoć koju Ministarstvo daje malim i srednjim poduzećima, rekao je direktor Jelčić.

S obzirom da je ovo resorno ministarstvo i do sada pružalo pomoć u izgradnji popduzetničke infrastrukture i institucija koje pružaju pomoć MSP, ministar Halimović i sekretar Bejić su podržali ovaj projekt, odnosno izgradnju Poslovnog inkubatora koji će pružati pomoć tek osnovanim MSP u njihovom radu.

Ono što možemo obećati je da će ovo resorno ministrstvo i dalje pomagati institucije i organizacije koje pomažu u radu MSP-a i koje se bave izgradnjom infrastrukture za razvoj MSP-a, naglasio je ministar Halimović.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631