Novosti

Četvrta radionica u Grudama u sklopu projekta Home grown business

Četvrta radionica u Grudama u sklopu projekta Home grown business Četvrta radionica u Grudama u sklopu projekta Home grown business

Javna ustanova Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG je, u suradnji sa partnerima na projektu Home grown business, organizirala četvrtu radionicu povodom pripreme poslovnog plana i uluga poduzetničkog inkubatora. Radionica je održana 30.10.2014. godine u prostorijama restorana „Kod Barića“ , Grude, s početkom u 11:00 sati.

Na početku radionice ravnatelj Razvojne agencije ŽZH – HERAG gdin. Ivan Jelčić objasnio je važnost ovih radionica te da se radionice održavaju u sve četiri općine kako bi informacije bile što dostupnije svim zainteresiranim budućim animatorima/mentorima te potencijalnim korisnicima sredstava Fonda za MSP. Najveći naglasak je stavljen na pomoć oko definiranja kriterija za Fond za MSP budući da se uskoro planira finalizacija navedenih kriterija.

Gdin. Jurij Kobal, angažirani stručnjak za studiju, poslovni plan i dizajniranje usluga poduzetničkog inkubatora održao je prezentaciju putem koje je nazočnima detaljnije objasnio uloge budućih animatora/mentora, potencijalne usluge koje će se pružati u inkubatoru i na terenu te buduća sredstva koja će biti dostupna iz Fonda za MSP.

Kao i dosada želimo naglasiti da se kroz projekt Home grown business planiraju angažirati animatori i mentori koji će na terenu i u poduzetničkom inkubatoru pružati usluge poduzetnicima. Animatori i mentori će proći kroz obuke sa angažiranim stručnjacima za treninge te će po završetku treninga uspješni animatori i mentori biti i certificirani. Svi zainteresirani potencijalni animatori i mentori mogu se javiti za više informacija na broj telefona: 00387 (0) 39 681 631 te na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631