Novosti

USAID WHAM - JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

WHAM projekt, odnosno projekt razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) poziva sve zainteresirane i kvalificirane organizacije da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovratnih sredstava kako je detaljnije navedeno u nastavku.

Datum izdavanja: 13. ožujka 2019. godine

Datum zatvaranja: 17. travnja 2019. godine

Ukupan iznos potencijalnih dodijeljenih sredstava: USD 300.000

Procijenjeni broj dodijeljenih ugovora: 6

Maksimalni iznos po ugovoru: USD 75.000

WHAM je objavio javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga za podršku brzo-rastućih, izvozno-orijentiranih i izvozno spremnih malih i srednjih poduzeća iz sektora metala, drveta i/ili tekstila/obuće orijentiranih prema proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranju novih radnih mjesta.

Objavljeni javni poziv je fokusiran na nove i inovativne proizvode.

Za potpunu dokumentaciju posjetite web stranicu  http://www.whambih.org/

Rok za dostavljanje koncept nota je 17. travnja 2019. godine u 16:00 sati.

Sva eventualna pitanja o načinu prijave ili o samom javnom pozivu možete poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 10. travnja 2019. godine.

Više informacija: RFA – New product development WHAM-AID-168-LA-17-00007

Projekt Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) u suradnji sa INTERA Tehnološkim Parkom u Mostaru organizira službenu prezentaciju programa Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) pod nazivom “Razvoj radne snage i veći pristup tržištima” (eng. Workforce and Higher Access to Markets Activity – WHAM).

Prezentacija će se održati u sljedeći ponedjeljak 25. ožujka 2019. godine u 12:00 sati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka (Adresa: Bišće Polje bb, 88 000 Mostar).

Tijekom prezentacije predstavnici USAID WHAM programa predstaviti će mogućnosti prijave na novi javni poziv za podršku kompanija iz sektora metala, drveta i tekstila/obuće putem bespovratnih (grant) sredstava.

Na prezentaciju se možete prijaviti putem e-mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 22. ožujka 2019. godine.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631