Novosti

Javni poziv za obuku – CNC programer/operater u Tehnološkom parku Posušje

Fondacija Tehnološki park Posušje raspisala je Javni poziv za obuku za CNC programera/operatera, a tekst Javnoga poziva vam šaljemo u prilogu.

Ovim putem koristimo priliku te vas pozivamo na „Dan otvorenih vrata Fondacije Tehnološki park Posušje“ koji će se održati u petak 16. listopada 2020. godine u vremenu od 14:00-19:00 sati. U sklopu „Dana otvorenih vrata” zainteresiranoj javnosti biti ćemo na raspolaganju za razgovor i informiranje o djelovanju Fondacije te ćemo pružati odgovore zainteresiranim kandidatima u vezi s detaljima Javnog poziva.

Izjave za medije predviđene su za 14:30 sati. U ovo vrijeme na raspolaganju će biti i inovator Mario Ljubičić koji se za izradu dijela svog pametnog električnog bicikla koristio kapacitetima Tehnološkog parka Posušje.

Riječ je o obuci koja obučava cnc operatere koji su iznimno traženo zanimanje na tržistu rada. Obuka se održava po puno povoljnijoj cijeni od tržišne.

Javni poziv za obuku

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631