Novosti

Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava

Na temelju članka 7. stavak (3) i (4) Odluke o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za poticanje razvoja gospodarstva u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 11/20, 13/20 i 23/20), Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke objavljuje

J A V N I  P O Z I V

za prikupljanje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava za

refundiranje dijela troškova u pripremi i prijavi projekata na

otvorene pozive i natječaje iz programa Europske unije i drugih međunarodnih izvora financiranja koji su na raspolaganju

Bosni i Hercegovini

1. Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti na području Županije Zapadnoherecgovačke koje su uspješno ostvarile prijavu projekta na otvorene pozive i natječaje iz programa Europske unije i drugih međunarodnih izvora financiranja koji su na raspolaganju Bosni i Hercegovini da podnesu zahtjev za refundiranje dijela troškova u pripremi i prijavi apliciranog projekata.

2. Visina potpore za prijavljen projekt iznosi do 2.000,00 KM po jednoj prijavi.

3. Pravo korištenja ovih financijskih sredstava imaju pravne i fizičke osobe koje:

  • su registrirane u Županiji Zapadnohercegovačkoj,
  • su uspješno ostvarile prijavu projekta naotvorene pozive i natječaje iz programa Europske unije i drugih međunarodnih izvora financiranja koji su na raspolaganju Bosni i Hercegovini,
  • dostave uredno popunjen Obrazac zahtjeva (Obrazac 1) za potporu nakon uspješno prijavljenog projekta.
  • Prijava potencijalnih korisnika vrši se na sljedeći način:
  •  Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke zadržava pravo provjere svih podataka navedenih u dostavljenoj dokumentaciji podnositelja zahtjeva.
  • Ministarstvo gospodarstva zadržava pravo produljenja roka za dostavljanje zahtjeva.
  • Ministarstvo gospodarstva će s podatcima iz zaprimljene dokumentacije postupati u skladu s propisima iz zaštite osobnih podataka.
  • Neblagovremene prijave i prijave koje nemaju sve elemente bit će odbačene i neće bit predmet razmatranja.

Sve dodatne informacije vezane za Javni poziv mogu se dobiti u Ministarstvu  – Sektor trgovine, turizma i poduzetništva ili na telefon 039/682-162 od 9:00 do 14:00 sati, te na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Javni poziv ostaje otvoren 10 dana od dana objave u dnevnim novinama “Večernji list”.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631