Novosti

U ULCINJU ODRŽAN PROJEKTNI SASTANAK U SKLOPU AKTIVNOSTI NA PROJEKTU Heritage REVIVED

U sklopu sastanka u Ulcinju na projektu HeritageREVIVED uspostavljen je PROJECT STEERING COMMITTEE (PSC)-Odbor za upravljanje projektom, koji će pratiti provedbu projekta i poduzimati sve važne odluke vezane uz projekt, a tiču se budžetiranja, planiranja, koordinacije, komunikacije i postizanja rezultata projekta.

 

PSC odbor čine 1 zakonski predstavnik institucije svih projektnih partnera, te 1 osoba koja sudjeluje na provedbi projekta iz svake institucije. Na početku sastanka nazočne je pozdravio Radoslav Luburić, ravnatelj JU Razvojne agencije ŽZH-HERAG, te su se svi sudionici sastanka predstavili elaborirajući svoju ulogu u projektu i očekivanja od samog sastanka.

 

Isto tako u sklopu sastanka osnovan je PROJECT COORDINATION UNITA (PCU) kojem je uloga osiguranje koordinacije projekta i objektivne procjene učinkovitosti, te kvalitete provedbe projekta.

 

Također prilikom posjete Ulcinju održan je i 2. Partnerski sastanak u sklopu projekta HeritageREVIVED sa partnerima iz Crne Gore (Grad Ulcinj), Hrvatske (Grad Solin, Županijska uprava za ceste Split) i iz BIH (HERAG i Grad Ljubuški). Projektni partneri su razgovarali o do sada provedenim projektnim aktivnostima te preuzeli obaveze za aktivnosti u narednom periodu.

 

Obavljena je i posjeta arheološkom lokalitetu Svač te muzeju Stari Grad Ulcinj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631