Novosti

PROJEKT „UNAPREĐENJE INSTITUCIJSKE PODUZETNIČKE INFRASTRUKTURE"

Uspješno je realiziran još jedan projekt financiran od strane Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta kroz transfer za “Unapređenje institucijske poduzetničke infrastrukture”. U proteklom periodu održana su predavanja i nabavljena je IT oprema za Tehnološki park Posušje. Budući i postojeći poduzetnici , korisnici usluga Tehnološkog parka, na održanim predavanjima imali su priliku upoznati se sa temama „Digitalizacija“ i „Poduzetništvo“. Također Tehnološki park Posušje je opremljen novim stolnim računalima koja će služiti za održavanje različitih obuka.

Projekt je nastavak dugogodišnje suradnje Herag-a i Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta s ciljem poboljšanja poduzetničke infrastrukture u svrhu pružanja novih i kvalitetnijih usluga poduzetnicima.

 

 

 

 

 

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631