Novosti

Priprema zajedničkih projektnih prijedloga IPA BiH-HR

Priprema zajedničkih projektnih prijedloga IPA BiH-HR Priprema zajedničkih projektnih prijedloga IPA BiH-HR

U proteklih 7 dana u Dubrovniku su održana dva radna sastanka na projektima IPA BiH-HR. Ovom prilikom prezentirani su projektni prijedlozi sa obe strane granice.

Uvodničar i voditelj sastanka bila je gdja Ane Sindik, direktorica RRA Dunea koja je navela osnovne razloge organiziranja sastanka kao i istaknula nužnost integriranja pojedinačnih inicijativa u snažnije i značajnije inicijative kako ne bismo radili međusobnu konkurenciju na projektima, te kako bismo svima povećali šanse za dobivanje sredstava.

Sudionica sastanaka bili su: Herag-Razvojna agencija ŽZH, Dunea-Razvojna agencija  Dubrovačko-neretvanske županije, Rera-Razvojna agencija splitsko-dalmatinske županije, Privredna komora HNŽ-a, Turistička zajednica ŽZH i ostali potencijalni suradnici na projektima.

Ovom prilikom potpisan je sporazum o suradnji između HERAG -Razvojne agencije ŽZH i DUNEA -Razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije. Isto tako dogovoreni su sljedeći koraci i aktivnosti u pripremi projekata IPA prekogranične suradnje BiH-HR.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631