Novosti

Projekt "KAMEN" IPA - prekogranična suradnja BiH - Hrvatska

Projekt "KAMEN" IPA - prekogranična suradnja BiH - Hrvatska Projekt "KAMEN" IPA - prekogranična suradnja BiH - Hrvatska

U srijedu 26. kolovoza 2009. godine u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu održan je sastanak između predstavnika Razvojne agencije Županije Zapadnohercegovačke i Županije Splitsko-dalmatinske - koji će zajedno sudjelovati u projektu „KAMEN" IPA - prekogranična suradnja BiH - Hrvatska.


Dogovoreno je da će partneri u projektu iz Bosne i Hercegovine biti: HERAG - Razvojna agencija ŽZH i Gospodarska komora HNŽ, a iz Republike Hrvatske: Županija Splitsko-dalmatinska, Razvojna agencija SDŽ i Klesarska škola iz Pučišća (Brač).

Cilj ovog projektnog prijedloga je doprinjeti razvoju gospodarstva u prekograničnom području Hercegovine i Dalmacije kroz razvoj i promociju poduzetništva u sektoru obrade kamena, kao i popularizacija kamenoklesarstva kao tradicionalnog obrta.

Ovom prilikom utvrđene su projektne aktivnosti i obveze partnera, kao i dinamika izrade projektnog prijedloga.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631