Novosti

JU RAZVOJNA AGENCIJA ŽZH-HERAG SUDJELOVALA JE NA 22. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA MOSTAR 2019

U sklopu zajedničkog štanda Županije Zapadnohercegovačke na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar,koji se održao u periodu od 9. travnja do 13. Travnja 2019. godine sudjelovala je i JU Razvojna agencija ŽZH-HERAG.

Svi koji su posjetili štand Županije Zapanohercegovačke imali su priliku doživjeti ovu županiju kao iznimno atraktivnu i konkurentnu  turističku destinaciju putujući pomoću VR tehnologije kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u županiji, kao što su Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju, Peć Mlini u Grudama.

Županija Zapadnohercegovačka ujedno je dobila nagradu za najuspješniji sajmski nastup u Mostaru. Plaketa je svečano uručena premijeru  Županije Zapadnohercegovačke Zdenku Ćosiću  rekavši  „ Jedan moderan pristup prezentaciji i promociji naših potencijala ostavio je traga na ovom sajmu i želim vjerovati da smo zasluženo dobili priznanje za najuspješnije predstavljanje na sajmu “.

Ivan Jurilj, ravnatelj ureda za Europske integracije Vlade ŽZH-a je dodao kako su ove godine koristeći najmodernije tehnologije uistinu napravili iskorak u načinu predstavljanja županije.

Ravnatelj  JU Razvojne agencije ŽZH-HERAG, Radoslav Luburić pojasnio je kako je HERAG  sudjelovao u opremi štanda izradom brojnih promotivnih materijala. „Radili smo brošure za sve općine, u suradnji s JU Parkovi d.o.o. Ljubuški radili smo promotivne materijale za Vodopad Kravicu, Kulu Herceg Stjepana i rimski logor na Gračinama, a sve s ciljem da bismo poboljšali imidž ŽZH kako za domaće tako i strane investitore.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631