Projekti

Poslovni inkubator

Javna ustanova Razvojna agencija Županije ZapadnohercegovačkeHERAG je koordinator u projektuHome grown business“, koji je financiran sredstvima EU putem programa EU za potporu lokalno ekonomskom razvoju u Bosni i Hercegovini. U projektu kao partneri sudjeluju Vlada Županije Zapadnohercegovačke, Općina Ljubuški, Udruga gospodarstvenika Posušje i Udruga poljodjelaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Ukupna vrijednost projekta je 630.145,05 EUR,a očekivano trajanje projekta je 30 mjeseci.

Opći cilj projekta je pridonijeti izgradnji i poboljšanju operativnog okvira za razvoj malog i srednjeg poduzetništva kroz razvoj lokalne poslovne infrastrukture i usluga.

Specifični ciljevi projekta su izgradnja usluga poslovne podrške u Županiji, jačanje mreže gospodarske suradnje između poduzetnika u ciljanom području, unapređivanje i educiranje malih i srednjih poduzeća u ciljanom području.

Očekivani rezultati projekta su: Razvoj infrastrukture za mrežu inkubatora u općinskim središtima s jednim središnjim inkubatorom za učinkovitost usluga koje se provode u županiji i aktivnosti izvršavanja poslovnih podrški.

Glavne aktivnosti projekta su: priprema usluga inkubatora i fonda za SME i uspostavljanje lokalnog partnerstva; obučavanje i angažiran tima za poslovnu podršku I isporučivanje usluga podrške; razvoj u opremanje infrastrukture centralnog inkubatora; promocija poduzetnika; upravljanje projektom.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631